За жените, мъжете и още нещо …

Женската енергия и мъжката енергия

Замисляли ли сте се защо не харесвате мъже, които правят буквално всичко за вас?

Защото от чисто енергийно ниво, това е качество на жената, а не на мъжа. Жените са тези, които трябва да носят любовната наслада, а мъжете са тези, които се наслаждават. Според различни проучвания, така е заложено в природата. Мъжете показват своята любов по друг начин. Те могат да ви купят подарък, да ви свършат някаква услуга, да поправят нещо, което е счупено. Това е част от мъжката енергия.
Как ние жените можем да подхранваме женската си енергия?

Медитация. Обожавам медитацията. В интернет пространството лесно може да откриете специална медитация за подсилване на женската енергия.

Разходките. Спортове като бокс, кросфит и други са крайно неподходящи за жените. Разходките сред природата или просто на чист въздух са идеален начин да се хармонизирате.

Дишането. Заради напрегнатото си ежедневие, голяма част от жените дишат плитко и повърхностно. Коремното дълбоко дишане 20 минути на ден е страхотно упражнение за всяка дама.

Танците. Не е нужно да ходите някъде на специализирани уроци. Просто си пуснете музика и разкършете таза. Раздвиженият таз и мекият корем са доказателство, че женската енергия у вас протича по идеален начин.

Хранете се умерено, правете каквото ви се прави и не се натоварвайте прекалено много. Колкото, толкова.

Нали така?