За жените, мъжете и още нещо …

Звездата на Google за 2022 е?

Попаднах на интересна информация, която искам да ви споделя. Оказва се, че все пак Амбър Хърд постигна една победа над всеобщия любимец Джони Деп и то не къде да е, а в Интернет. Актрисата е най-търсената личност от потребителите в Google за 2022-а година. Само в Щатите името ѝ е било търсено средно над 5 000 000 пъти месечно. Джони я следва по петите с второто място.

Тази известност, не е трудно да се досетим, от какво е породена. Не съм критик, че да обсъждам актьорските качества на Хърд, но определено не те я изстреляха на първата позиция. Делото, което звездната двойка води, определено се превърна в най-хитовата им продукция и надмина по драматизъм и най-успешните сапунени сериали. Накрая всичко приключи с това, че Амбър беше призната за виновна за клевета и трябва да плати на Деп парично обезщетение в размер на 15 милиона долара.

Само за справка, Амбър и Джони надминават по известност в Google и 70-ата годишнина от възкачването на Елизабет II на трона, както и кончината на кралицата през септември миналата година.

А сега ви пускам две кратки видеа, запечатили част от процеса на известните: https://www.youtube.com/watch?v=gRdtVQzQu4c
https://www.youtube.com/watch?v=WQOC4iTAnjA