За жените, мъжете и още нещо …

Почивката дава красота

moretoКакво ме прави красива ? Щастието, разбира се. За мен едно от прекрасните неща в нашия живот са както посещенията в различни разкрасителни студия с цел да се грижим за външния си вид, така и пътуванията до различни страни. През лятото най-хубаво е да отидеш на море. Има богат избор, както в България така и в чужбина.

Много българи ходят на море в близката ни съседка – Гърция. Аз обаче предпочитам родното ни Черноморие. Мисля, че то по нищо не отстъпва, на който и да е курорт. На нашето Черноморие има местенца, които могат да задоволят всеки претенциозен вкус. А да не забравяме, че има и много хотели с различни СПА процедури за нас жените. Повечето предпочитат да си наемат стая в някоя вила или къща за гости, а други като мен обичат да им е уютно и тихо в някои хотел например. За целта преди да замина на море си се ровят в сайтовете и търся нощувки в подходящия за мен. Избирам си такъв, в който задължително има интернет, СПА процедури и фитнес.

Предпочитам терасата на хотела да е в близост до морето или поне да има изглед към него. Беше трудно в силния сезон да си намеря стая, но успях. Изкарах една седмица на красивото ни Черноморие, отпочинах си и събрах нови сили. Сега се чувствам  по-спокойна и по-красива разбира се. В напрегнатото ни ежедневие и силния стрес е необходимо да релаксираме и да върнем силите си. Смятам, че няма по-подходящ начин от това да се отдадем на слънцето, морето и летните емоции. След това ще се почувстваме спокойни, здрави и красиви.