За жените, мъжете и още нещо …

Токът спря, не си дочетох книгата

Неволно стана, но в последно време май започнах да ви споделям все лични истории и сега съм на път да ви споделя още една.

Снощи ни спря тока! Не е кой знае каква криза, но аз пък тъкмо си бях легнала и се бях зачела в една книга. Беше ми страшно интересно и таман бях стигнала до развръзката, където се разплиташе цялата история. Точно щях да разбера какво е „голямата тайна” и изведнъж… токът спря.

bookБеше доста неприятно наистина… беше и късно, вече бях в леглото и не можех да си позволя да чакам да оправят аварията. Разочарована от случилото се, си легнах и се завих през глава, продължих да умувам как ли ще продължи историята оттук нататък.

Заспала съм, естествено, все пак бях и доста изморена, а и на следващия ден трябваше да ходя на работа. Не исках да се лишавам от възможността за малко повече сън. Факт е обаче, че заспах разочарована и на следващия ден през цялото време умувах какво ще стане, как ли ще продължи историята. Не беше най-ползотворния ми ден. Когато се прибрах от работа, захвърлих чантата си и всичко останало. Не отидох да готвя, не се обадих на никого, а веднага седнах да чета. Четох, докато не я дочетох цялата. Отне ми доста време, но определено успях да наваксам за предната вечер.