За жените, мъжете и още нещо …

Видове спирали за очи

spiralaДнес искам да Ви споделя моите предпочитания и съвети относно спиралата за очи. Тя е средство, което прави погледа Ви неотразим и съблазняващ. Подчертава формата и цвета на очите. В съчетание с молив или очна линия ефекта наистина е поразителен. Спиралата за очи е една от най-използваните дамски козметики. Крайния резултат от нанасянето на спирала е в зависимост от вида й.

По магазините се срещат няколко вида – удължаващи, уплътняващи, извиващи, подхранващи и водоустойчиви. Ако миглите Ви са по-тънки е добре да използвате спирала за уплътняване, която ще ги подчертае. При положение, че желаете да удължите миглите Вашата спирала е удължаващата. Тя може да се нанесе няколко пъти до постигане на желания резултат. Вие искате да имате красиво извити мигли – Вашата спирала е именно такава, чрез нея ще повдигнете косъмчетата нагоре.

Използването на спирали малко изсушава косъма и ги прави податливи на чупене. За да намалите този нежелан ефект се снабдете с подхранваща спирала. В нейния състав има протеини, витамини и съставки, които противодействат падането на мигли. Тази спирала подхранва и стимулира растежа им. Последния изброен тип спирала е водоустойчивата. Името й подсказва, че освен ефекта на другите, тя не се разцапва при мокрене. Да подчертая, че точно за това е трудно и измиването й, което става с подходящи продукти.