За жените, мъжете и още нещо …

Да се облечем за лятна сватба

Разказах ли ви вече, че една от най-добрите ми приятелки ще се омъжва? Поканата получих още преди месеци, а датата на сватбата съвпада с разгара на лятото. Събитието наближава с голяма скорост, вълнението и радостта ми за нея също толкова бързо нарастват. Но, оказа се, че все още не съм си избрала подходящ тоалет. Първо искам да съм стилна. Второ искам да изглеждам добре. Трето искам да ми бъде комфортно за моментите на дансинга.

За целта се поразрових в интернет и говорих с няколко модни консултанти в бутици. Решения има, избор също. Разбира се, зависи от голяма степен и каква ще бъде сватбата – морска, на басейн, в някой луксозен ресторант или пък в чудна градина.

За всеки повод и място на събитието, роклите са си вечната модна класика. Късите рокли също могат да изглеждат стилно и официално, а и са особено подходящи за летните сватбени тържества. Моделът не бива да бъде твърде предизвикателен, а дължината е необходимо да стига поне до коляното или малко над него. Ако фигурата ни позволява може да изберем рокля по тялото в топли светли нюанси. Дантелените елементи също са актуални и придават нотка романтика. Ако сме от по-едрите дами, вариант е леко разкроена романтична рокля в малко по-тъмни цветове. С правилните обувки и аксесоари визията ни става разкошна.

Дългите рокли също са предпочитани. Особено ако са от леки материи като шифон, тюл или пък сатен. Може да изберем модел в един цвят, а обувките на висок ток и чантата да са в същия тон, но по-тъмен или светъл нюанс.

Ленените панталони също са добър избор. Особено съчетани със семпъл топ с тънки презрамки и обувки на платформа. Към тях може да прибавим по-масивно етно бижу – колие, обици или гривна, но не и всичко наведнъж, за да не стане прекалено.

А вие на коя визия бихте заложили или ще ми препоръчате различен аутфит?