За жените, мъжете и още нещо …

Харесва ли ме той? (част 1)

Със сигурност един от най-често задаваният въпрос сред жените след запознанство с човек от противоположния пол е „дали той ме харесва“. Обсъждаме вероятностите с приятелките си, четем статии за знаците, за които трябва да внимаваме, анализираме всяко негово действие или дума. Познато, нали?

Това е огромна загуба на време и енергия, а реално погледнато, ако даден човек ни харесва, то си проличава и е лесно да се разбере. Знам обаче, че жените обичаме да търсим знаци, защото искаме сами да го разгадаем, да го разобличим, а и нека си признаем – има тръпка в това.

Ето защо онлайн пространството е пълно със статии и съвети, даващи напътсвия, които да ни отведат и до жадувания отговор. Нека разгледаме тези, които смятам, че са актуални и реалистични.

За мен важен е езикът на тялото. Той може и да не се издаде с думите си, но поведението му ще го направи. Най-големият знак, че го е грижа, е, че се взира в нас. Мъжете са визуални същества. Когато видят нещо, което им харесва, не могат да спрат да го гледат.

Друго нещо, за което трябва да внимаваме, е свързано с неговите вежди. Правилно ме разбрахте. По принцип това означава, че когато ни види и сме станали обект на неговото желание, той ще потрепва с вежди. Ще осъществи зрителен контакт и ще се вгледа в лицето ни, когато разговаряме. Очите му може да се разхождат от очите ни към устните ни и обратно.

По време на среща, трябва да забележим дали си е оправил косата, дали е спретнат и в приличен вид. Очевидно е, прави това, защото … е, той иска да се покаже в най-добрата си светлина пред нас.