За жените, мъжете и още нещо …

Избери мъж, който чете

Reading-TGJ01В съвременния свят тежката драма за много жени е откриването на най-подходящия партньор. Моят съвет е да не се спирате на онези здравеняци със скъпи коли и дълбоки джобове, нито на спортистите с тела на богове, а по-скоро да търсите мъж, който чете. Бъдете сигурни, че той ще съчетава всичко в едно – богатство, физика и неустоимо излъчване.

Богатството е душевно, но бъдете сигурни, че мъжът, който не спира да чете, ще има и красив интелект, благодарение на който ще е успял да постигне много. Той ще има здрави връзки с много хора, ще прави добро впечатление, ще очарова и вратите на успеха сега и в бъдеще ще се разтворят пред него.

Такъв мъж никога няма да се остави да напълнее или да бъде тънък като вейка. Най-вероятно ще води здравословен начин на живот или ще се стреми да има здраво тяло, но не и нацепено като скала.

Този мъж е по-добър психолог от който и да е друг. Неговият читателски опит му е помогнал да се запознае с различни характери, да предвижда ситуации, да мисли абстрактно. Той преценява събеседника си за секунди и също така за секунди острият му ум в много случаи може да го изманипулира.

Четящият мъж е романтичен, търпелив, джентълмен и безкрайно верен. Умее да се поставя на мястото на другия, мисли рационално. Той обаче има засилено чувство за достойнство и чест. Дава всичко от себе си, но и изисква всичко. Ако го разочаровате, ще е веднъж и завинаги.

Мнозина си мислят, че той живее във фантазиите, но всъщност е много по-голям реалист от всеки друг, просто защото той има разностранни интереси и виждания.

Той може да разговаря по всяка тема, облича се подходящо за всеки повод и е желан за всяка жена. Той обаче знае какво иска и не всяка ще бъде в обсега на интереса му.

Така че, момичета, препоръчвам – четящия мъж. С него няма да скучаете – той е забавен, непредсказуем, авантюрист и аристократ едновременно.