За жените, мъжете и още нещо …

Как да познаеш любовта?

62884-cute-love1Любовта почука на вратата. Чу ли я, или не?

Много жени пропускат шанса за любов от страх да й отворят и да я приемат. Истината е, че никога не знаете какво ви очаква от другата страна на вратата, но винаги си струва поне да опитате. И имайте предвид, че освен ако не вярвате в любовта от пръв поглед, тогава няма как да я разпознаете веднага. На чувствата им трябва известно време да покълнат, да пораснат, докато накрая не се увият около вас като примка, от която не можете да се измъкнете.

Любовта обаче ясно си личи по едно нещо. По очите. Гледайте неговите очи, те са прозорец към душата на човека срещу вас. По тях можете да познаете дали ви лъже, или казва истината. Дали е искрен, или за него сте прищявка?

Не забравяйте обаче, че любовта трябва да е двустранна. Тя е двупосочна магистрала, по която се движете с висока скорост и по която не можете да спрете. Или карате с една и съща скорост, или рано или късно единият ще изостане, а другият от вас ще избърза, докато силуетите ви се изгубят от поглед.

И най-важното. За да познаете любовта, трябва да имате очи за нея. Трябва да се доверявате, да вярвате и да сте искрени. Иначе няма как да се получи…