За жените, мъжете и още нещо …

Красивата жена е…

Щастливата, тази, която носи хармония и удовлетворение в себе си, дарява спокойствие и чувство на сигурност на околните, не създава напрежение, а напротив, предразполага. Нейните думи са като “чуруликане” – бликат и звучат като песен, дори да не говори за нещо толкова приятно и розово. Тя знае какво иска и какво я прави щастлива.

Всеки търси компанията й, защото тя изслушва и винаги се интересува от емоциите, чувствата и нуждите на отсрещната страна. Дарява мъжа си с любов, не го критикува напразно, не издребнява, с нея той се чувства силен, воин, усеща топлината и уюта, които тя носи със себе си.

Красивата жена не кокетнични излишно, тя носи женствеността в себе си, дарява топлина от себе си. Най-често не си поставя високи цели, открива радостта в простичките неща и не държи да се докаже като по-по-най. Не й е и нужно, за нея е достатъчно да обича и да бъде обичана.

Красивата жена на първо място обича себе си и след това другите. Тя приема себе си дори с 5-7 кг отгоре, малки гърди, къси крака, тънки устни, рядка коса. Тя приема и мъжа до себе си: с коремче, несъвършен, нисък, плешив, не заемащ мениджърка позиция или развиващ собствен бизнес.

Всяка жена е красива, след като открие хармонията в и около себе си.

woman