За жените, мъжете и още нещо …

Красотата ще спаси света

Така казват хората, но вярно ли е? Как ли точно се очаква красотата да го направи?

Днес мисля да си поговорим за външната и вътрешна красота. За това кое е по-важно и дали хората се замислят по този въпрос?

Моята лична гледна точка е, че вътрешната красота е най-голямото съкровище, което може да притежава една жена. Истината е, че тя се гради, така както се изгражда къща. От личността зависи какъв вид ще има като бъде завършена. Съгласна съм, че това се случва бавно и с много усилия, но резултата несъмнено си заслужава.

За външната красота един мой приятел казваше така: Няма грозни жени, има мързеливи! Като цяло мога да се съглася с него, но твърдо съм на мнение, че всеки човек е красив. Друг е въпроса дали той успява да покаже тази красота по най-добрият възможен начин. И все пак не трябва да забравяме, че този капитал (за външната красота говоря) е временен. Годините летят, а той се топи.

Да си красива отвътре означава да си всеотдайна, любезна, мила, добронамерена, да правиш хората по-щастливи, да ги вдъхновяваш. Вие правите ли го? Стремите ли се да създавате поне по една усмивка на ден?