За жените, мъжете и още нещо …

Уютно лято в красивата градина

В разгара на лятото искате да прекарате възможно най-много време навън и да се наслаждавате на прекрасното време? Но има малък проблем – вашата градина или балкон все още не са готови за това? Тогава е крайно време да ги превърнете в оазис на спокойствието и релаксацията.

За да можете съвсем скоро отново да прекарате дългите летни вечери в градината, e е необходимо да имате правилната градинска мебел. Затова се опитайте да изберете мебели, които хармонизират помежду си. Дървото, например, винаги създава много уютна атмосфера. Но ако не желаете скъпите мебели от каталога, можете бързо и лесно да ги замените с по-изгодната опция – сглобяеми палети. Виждала съм как изглеждат, боядисани в красиви цветове и декорирани с възглавнички и покривала. Искам да ви кажа, че ефектът е поразителен и си струва да се направи.

Ако също така имате възможност да окачите хамак, това коренно ще промени и облика на мястото и вашето усещане за почивка. За подходящата атмосфера можете също да оборудвате градината с приказни светлини и фенери и тя ще се превърне в едно романтично място за уединение.
Разбира се, красивите растения също не трябва да липсват. Цветята, които не изискват специална поддръжка, са особено подходящи външни условия. Някои дръвчета като крушата например, винаги изглеждат красиво както в студени, така и в топли дни и ще ви доставят радост.

Е, какво повече ви трябва от това? Сетих се – освежаващи напитки и добра компания. Уютно и красиво да ви е!