За жените, мъжете и още нещо …

Да си изберем бански за лято 2015

banskiОткрихте ли вече морския сезон? А готвите ли се за почивка на плажа? Надявам се, че да, защото всеки един от нас се нуждае поне от 2-3 дни (или 2-3 седмици) препичане на морския пясък. Лесно можем да си помечтаем това време да настъпи, а междувременно какво ще кажете и да се подготвим за него? Нека хвърлим бърз поглед върху модните тенденции в банските за 2015 г., а аз ще ви насоча кой стил за кой тип жени е подходящ.

1. Цветни мотиви. Но не какви да е, а в по-нейтив стил, от онези африканските, туземски и животински десени, с които по принцип трябва да сме много внимателни. Тези бански са изключително актуални това лято, но са подходящи за по-слаби момичета с естествен тен на кожата.Казвам го, защото щампите лесно създават оптични илюзии, с които задължително трябва да се съобразяваме, особено ако теглото ни леко наднормено. Иначе ви гарантирам, че с подобен стайлинг няма начин да останете незабелязана на плажа.

2. Едноцветни. На върха на модните класации остават бялото и черното, но между двете аз предпочитам черно. Подходящ цвят е за жени с по-закръглени форми, които не желаят да бият на очи на плажа, но същевременно да изглеждат стилно. А ако трябва да посоча №3 сред едноцветните тенденции, безапелационно бих избрала тъмно синьото… защото синьото е новото черно 😉

2015-new-fashion-cut-out-black-high-waisted-brazilian-bikini-high-cut-bandage-swimwear-summer-beach3. Висока талия? Всъщност да. Долнището с висока талия не само че удължава фигурата и прибира паласките, но също така е изключително актуално това лято. Особено ако е комбинирано с компилиращо горнище без презрамки.

Препоръчвам ви да забравите за всякакви флорални десени, розови нюанси или други нежни разцветки. Твърде изрязаните бански също не са актуални. Тази година по-агресивното е за предпочитане.

И така. Аз отивам да си купя нов бански за морето. А вие?