За жените, мъжете и още нещо …

Добре дошла, MARSALA

Коя е тя? Marsala, освен че е доста интересно име за жена, всъщност е доста привлекателно име на смес между бордо и кафяво. Топъл, уютен, безкрайно елегантен, пантонът за 2015 година все повече навлиза и в модата на Балканите.

Всъщност той носи името на прочут сорт десертно грозде, от което става безкрайно ароматно вино със същия нюанс. Меко, опияняващо, което напомня горещ летен следобед, прекрасен плодов десерт или пък вечеря на светлината на залязващото слънце.

Цветът е стилен и придава класа и увереност на всяка жена, която ще го носи. Предимство е, че подхожда идеално и за ежедневно облекло като стои безкрайно цветно и прибрано, но определено е закачливо, секси и тежко и като вечерна премяна.

Но кой смее да определя цвета на годината? Ако кажа модните експерти, то това определено ще е така, но пак няма да е съвсем точно. Не кои да е модни експерти, а най-изявените от Pantone Color Institute, при това чрез специално цветово проучване и анкета.

Всяка година пантонът влиза в десените не само на големите модни марки, но и в кино индустрията, дизайнът, рекламните кампании, различни обществени събития и много други. Тази година го видяхме в роклите на абитурентите, страниците на нови сайтове и дори в цвета на рекламираните нови марки автомобили. И ако все още не можете да си го представите – ето как изглежда. Насладете му се:

marsala