За жените, мъжете и още нещо …

Меко, ароматно содено хлебче от хлебозавод Елиаз за фитнес и диета против целулит

Здравейте, приятели и блогъри! Знаете ли го онова много вкусно содено хлебче на хлебозавод Елиаз, може още да сте го срещали като соденото хлебче на хлебозавод Горубляне. Не? Е, ей сега ще ви напиша малко за него. Обаче, преди това, откъде го открих. Ами всичко започна с новата ми фитнес мания и прозрението, че за да бъдем красиви, трябва да се чувстваме такива отвътре и отвън. Всъщност винаги съм си мислела, че красотата има две измерения – на вътрешно усещане и външен израз.

Добрата външност ви прави приятни за околните, дори при избор за назначаване на работа понякога добрият външен вид е предимство. Добрият изглед предразполага хората да ви гледат и да желаят да общувате изобщо. Това от една страна. От друга- когато сте в добра форма се чувствате здрави, имате вътрешното усещане за бодрост, усещате трептенията на вселената. Усмихвате се на слънцето и то се усмихва на вас. 🙂

FitnessИ така… започвах да спортувам. Но не на фитнес пътеката или велоаргометъра за кардио упражнения, а с леки гирички за загрявка и след това в различни дни корем, бедра и прасци, гръб и гърди. Тренирам интензивно – по 6 серии по 10 или 15 повторения. Реших така, защото съм слаба, но се притеснявам, че всяка жена в определена възраст се отпуска. И като се хванах, че съм се поотпуснала… започнах не само фитнес, но и подходяща антицелулитна диета.

Ооообичам да си похапвам хляб, но за съжаление, за да пазя талия и бедра, трябва да се ограничавам и да си изготвям целесъобразно меню. Купувам повече нахут, правя си яйца, варя вместо да пържа картофи, похапвам ядки, банани и гледам да не прекалявам с алкохола. Открих содено хлебче на хлебозавод Елиаз, защото ми казаха трениращи, че е добър източник на въглехидрати. И наистина. Съдържа типово пшенично брашно, вода, хранителни пшенични трици, кисело мляко, сода бикарбонат, сол, слънчогледова растителна мазнина и набухвател. Без Е-та, без каквито и да е консерванти!!! Наистина е соден, което е много добре, защото има бавно усвояване – идеален за хора, които се занимават с фитнес като мен.

В действителност съм много възхитена като цяло от продуктите на хлебозавод Елиаз, Горубляне, защото в днешно време, ако искаш да си вземеш нещо ИСТИНСКО трябва да търсиш много. Преди хапвах други пълнозърнести хлябове, но те имат стипчив вкус, все едно ям само трици. Соденото хлебче на Елиаз е не само полезно, но и много вкусно. При това на добра цена – 500 гр. за около 90 стотинки.

Та… моят съвет към всички е да тренират повече, но и да внимават с какво се хранят, защото нали знаете „ние сме това, с което се храним”. Успех в тренировките и борбата с килограмите, който с каквото. Похапвайте целесъобразно и здравословно, но задължително опитайте соденото хлебче, и спортувайте редовно. До скоро!