За жените, мъжете и още нещо …

Ема Уотсън ще укротява Звяра

beastВече е известно кой ще е новият филм от поредицата ремейкове на Дисни по класически приказки, този път в игрален формат. Това е “Красавицата и Звярът”. Този път очакваме приказка, каквато не сме виждали. Огромният интерес към бъдещата кинорподукция е поради странния кастинг, който направи екипът на Дисни.  Ролята на Бел е дадена не на кой да е, а на Ема Уотсън – умницата от филмите за Хари Потър. Любопитно е да я видим в още една роля, след като вече я познаваме от магическата поредица, от “Ной” и от още няколко роли в по-сериозни или комедийни филми.

Ако Ема бе избрана, защото отговаряше на характера на героинята на Роулинг, и в “Ной” тя игра плахо момиче с неочаквано ОК от страна на публиката след края на филма, то мисията й в “Красавицата  и Звярът” ще е много отговорна. Историята е любима на мнозина и при разочарование може звездичката на Уотсън да залезе доста по-скоро.

Другите големи роли са дадени на неотразимия Люк Еванс, който от добрия и секси Дракула, сега ще се въплъти в гадняра Гастон (за съжаление), а Звярът е поверен на Дан Стивънс, който познаваме от “Имението Даунтън”. И въпреки, че сърцето ми скърби за Еванс, не мога да отрека, че Стивънс отговаря изцяло на външните белези на Звяра и изглежда идеален за образа.

Филмът очакваме през 2017 година.

bell