За жените, мъжете и още нещо …

Emirates Apart Residence – София

7096990Има много места, които ми се иска да посетя във и извън България. Обикновено хвалим страната си с природните й красоти, по-рядко с обслужване и настаняване по хотели. Днес обаче ще ви споделя за един луксозен хотел за пример у нас – петзвездният Emirates Apart Residence в покрайнините на София. Той е с гледка към Витоша и предлага много повече от стая за нощувка, а именно – цял луксозно обзаведен апартамент с една, две или три спални. Както може да се види от снимките на сайта, всеки от тях е уникално обзаведен в свой стил, но все пак в атмосферата на ориенталското изобилие, елегантност и лукс – като в арабските емирства, откъдето изглежда е вдъхновено и името на хотела.

Освен апартаменти, в които човек да се почувства като арабски емир, комплексът предлага и по-модерни удоволствия от високо ниво – уникален СПА център, средиземноморски ресторант, една от най-големите фитнес зали в столицата и много други. Изобщо, управителите на петзвездния комплекс – Паскал Дойчев и Андон Атанасов, са създали нещо уникално  – така че дори и ние, хората от България, да си мечтаем за почивка в покрайнините на София 🙂

Надявам се скоро да имам шанса да посетя това невероятно красиво, изискано и изпипано място. А ако някой от вас ме изпревари – е, няма да му се разсърдя, но само ако ми изпрати снимки :))