За жените, мъжете и още нещо …

Какво да й подарите за Коледа?

Малко време остана до Коледа. По-предвидливите от вас вече са купили подарък за нежната си половинка. Сигурно я познавате добре и отдавна сте били замислили какво да й вземете. Браво на вас, отрано сте помислили за нея (одобрително потупване по рамото).

Останалите от вас, които в момента четат тази статия, навярно са от онези хора, които оставят всичко за последния момент, ей така, за по-интересно. Попаднали сте тук неслучайно и аз с радост ще ви помогна с някой друг съвет само и само за да ви улесня.

12-jewelry-boxes-8Първото ми предложение е кутия за бижута, за да има къде да слага всичките пръстени, гривни, брошки и колиета, които сте й подарили досега ;). Ами да, трябва да има къде да ги прибере. Трябва да е нещо красиво, което да е комплимент за тоалетната й масичка. Още едно бижу към колекцията също няма да навреди – някой пръстен например, но вие си знаете какво ще й хареса най-много.

Ако сте били достатъчно наблюдателни, ще знаете какви лакове носи. Знаем, че вие мъжете не обръщате много внимание на тези неща, но все пак… Напрегнете си мозъка малко де, няма аз да върша цялата работа вместо вас. Ако изберете подходящия комплект от лакове, тя със сигурност ще го оцени и най-малкото ще се почувства поласкана, че сте обърнали внимание на такъв детайл. Похвала за вас!

Тичайте сега към мола, че не остана време!