За жените, мъжете и още нещо …

Лак за нокти? Най-добре неутрален

Неутралното пасва на всичко!

Това е максима, която се опитвам да прокламирам. Неутралните цветове са стилни, семпли и подходящи… ами, на всичко. неутрална основа в комбинация с цветови или друг акцент е тайната към всяка хубава визия.

tumblr_m4o2k8DJ7P1qcvbuno1_500И понеже за жените много често съди по вида на ноктите им, нека ви кажа една малка тайна, от която аз често се възползвам. Телесният цвят е перфектен за вас. Той е по-неутрален, от който и да е друг, по-комбиативен от който и да е друг. С маникюр с неутрален цвят отдалеч изглежда сякаш имате най-красивите естествени нокти на света. И постигате този ефект без необходимите за френски маникюр усилия. А телесното дори да се обели малко, не е фатално, защото не се забелязва, освен ако не се вгледате. Е, нямам предвид да се обели лака от половината нокът, но дори да се отчупи леко през деня няма да се налага да криете ноктите си цял ден, както се получава, ако сте с ярко червен маникюр.

Освен това за работна среда, където стилът ви по принцип не трябва да е крещящ, а леко консервативен, телесния цвят на ноктите ви е идеален. Дори повече от идеален, той създава усещане за отговорност и доверие.