За жените, мъжете и още нещо …

Повече от едно палто в гардероба… и нека да е цветно

redЗастудя, скъпи дами, времето застудя драстично.

Не знам за вас, но аз от известно време съм минала на изцяло зимния си гардероб. Пуловери, шалофе, ръкавици, жилетки и какво ли още не са ми подредени на купчинки в гардероба и чакат да бъдат облечени.

Извадих, разбира се, и палтото си. Или трябва да кажа палтата си, защото имам две. Едното е тъмно сиво, отиващо към черно, а другото е ярко червено. Сменям ги без да се придържам към определена идея. Просто ден за ден решавам какво ще си облека сутринта и преценям дали червено палто би отивало на цялостната ми визия. Чувствам се добре да бъда малко по-цветна през студената есен. Имам усещането, че съм различна, а не като всички останали.

Искам да посъветвам и всяка една от вас, която чете настоящия текст, също да се замисли дали да не си купи поне едно цветно палто. На мен лично ми е омръзнало да гледам постоянно жени, облечени в черно и с черно ботуши. Сложете си поне цветен шал или ръкавици!

Вече имаме възможност да бъдем различни. Защо да не се възползваме? Представете си да имате жълто палто и да го комбинарате с червен шал и шапка. На мен ми звучи като стилна и интересна визия, която определено ще привлече интереса на останалите около вас. А ако имате зелено, синьо или лилаво палто, без проблем можете да го носите с черните си ботуши или да се правите други цветови експерименти. Защо есента и зимата непременно да  са тъмни и мрачни. Аз казвам не, аз съм за повече пъстрота в зимните ни колекции.