За жените, мъжете и още нещо …

Салон за красота Alure – моята нова находка за хубав тен и през зимата

Здравейте, красотни и неустоими читателки! Сигурна съм, че и на вас ви липсват топлите летни дни, жаркото слънце и безгрижните мигове на плажа, където докато релаксираме, тялото ни събира слънчевите лъчи и ги превръща в неустоим шоколадов тен.

solariumЕ, солариумът винаги е решение за по-тъмна кожа дори през зимата. През последните години много се говори за вредите и ползите от солариумните лампи, но истината е, че поради драстичните промени в климата, слънцето също днес също е източник на вредни лъчи. Ако не прекалявате и с естествения тен и с този, придобит по изкуствен начин, опасност за здравето няма.

Аз например един път месечно посещавам безопасен солариум. Най-новата ми находка в тази насока е салон за красота Alure (на ул. Проф. Георги Златарски 9 в столицата) където лампите са съвсем нови и последна дума на техниката, така че ограничават вредните емиисии, и винаги хигиената е отлична.

Кожата ми има по-здрав вид, чувствам се страхотно след всеки сеанс, а и каквото и да си говорим, тенът винаги придава една идея по-екзотичен и сексапилен вид.

Разбира се, всичко трябва да е в рамките на разумното. Ако „спите в солариума“, твърде вероятно е да си навлечете здравословни проблеми. Ако обаче подходите с необходимото внимание, не виждам защо да не сме слънчеви и през зимния сезон! 🙂