За жените, мъжете и още нещо …

Съществува ли идеалната жена?

Всяка жена иска да е единствена и неповторима в очите на любимия си. Но има не една жени, които искат да са неустоими в погледа на всеки мъж. Перфекционизмът е понякога може да се окаже не чак толкова добър съветник, поради една-единствена причини – че мъжките вкусове са доста по-капризни, отколкото жените си мислят. И едва ли е много лесна задача да бъдете универсално идеална 😉

Затова пък аз започнах да търся, кои са най-неустоимите качества у една жена в очите на мъжете. Стигнах до едно старичко и безумно по мое мнение британско проучване. Анкетна извадка за “перфектната жена” бешwoman-drinking-beerе направена сред представителна извадка от 3000 мъже. Измежду тях група представители на инженери, лекари, адвокати, компютърни специалисти, готвачи, чиновници, общи работници… изобщо от всички обществени сфери.

Иииии… ето го и нейния образ: Жената с главно Ж трябва да е средна на ръст, за да пасва физически на всеки мъж. Да се държи като изискана лейди в заведение, но да пие бира от бутилка вкъщи. Единодушни са мъжете, че трябва да е дивачка в леглото – разкрепостена и креативна.  Да е почитателка поне на един спорт, почти задължително футбол. Допълнително условие тук е да харесва приятелите му и да не му се сърди, когато закъснява заради тях. Да има перфектно тяло, големи очи и дълга коса. След това се нареждат качества като лоялност, искреност и вярност, като верността е задължителна за 86% от анкетираните. Оказва се също, че перфектната жена не трябва да носи почти никакъв грим.

Е, дами, направете си сами извода дали съществува Идеалната сред вас 🙂